Kontakt os

Skriv til os på info@bagsandmore.dk
 

Adresse

Bagsandmore.dk
Rylevej 7, 2680 Solrød Strand
Telefon 61707052
 
CVR 25222423
 
 

Spændende produkter eller historier?

Skriv til os med et tip på info@bagsandmore.dk

Bag om BAM

Vi har lanceret denne online butik, idet vi finder at der er rigtig mange interessante arbejdsrelaterede produkter på markedet, men de er meget ensartede, maskuline og dermed mandsorienterede (!). 

Arbejdet fylder meget i vores hverdag og det er en stor del af vores identitet. Vi bruger rigtig meget tid og energi på vores udseende og vores påklædning. Prikken over i-et er tilbehøret og det er der, vi finder vores berettigelse.

Vi savnede blandt andet et udvalg af lækre tasker til arbejde, computertasker og/eller en lækker rejsetaske, mm.

Der er opstået en tradition for at tasker til arbejdsbrug ofte er i syntetisk materiale og sorte. Men.. Alt behøver jo ikke at være sort og neutralt for at man kan blive taget seriøst! Måske snarere tværtimod..? 
 
lotteliebst.com er startet i 2005 af Lotte Højbo og Anders Liebst Gunnersen. I 2015 relancerede vi lotteliebst.com under navnet bagsandmore.dk, hvor vi nu breder universet omkring comutertaske ud til at omfatte det, der også optager os i forbindelse med arbejde - vi håber at kunne bidrage med inspiration til din arbejdsdag.
 
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og følg med i nyt omkring produkter og generel inspiration.  
 
Velkommen.
 
Hilsen Lotte
 
Lotte Højbo Liebst 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ud over BagsAndMore driver vi også butikken pusletasker.dk og Sircle.dk, som er et mindre konsulenthus hvor vi tilbyder ydelser omkring forandringsledelse, projektledelse, online markedsføring, website og webshop opbygning mm.
 
Du kan læse mere om Lotte på Linkedin.
Bagsandmore.dk | CVR: 25222423 | Rylevej 7, 2680 Solrød Strand - Danmark | info@bagsandmore.dk